Användaravtal

På smslaneguiden.se jämför vi Sveriges alla smslån. Observera att vi ej ger ut några egna lån utan vi presenterar endast de kreditgivare som är godkända att bedriva utlåningsverksamhet.

Personliga uppgifter
Smslaneguiden lagrar ej någon privat data från besökaren. Det enda som sparas är en cookie om er webbläsare godkänner det. Läs mer om cookies här. Vi lagrar ej konto-kreditkortsuppgifter eller annan finansiell känslig data.

Vi behandlar personuppgifter i form av e-postadress om du aktivt gett ditt samtycke att gå med i Smslaneguidens nyhetsbrev. Din epostadress sparas hos ett tredje-parts företag ( Mailchimp) som befinner sig utanför EU. Du kan när du vill gå ur nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i något av de brev du fått från oss. Du kan även kontakta oss på info@tw.se.

Ansvarsfrihet
Eventuella felaktigheter på sajten kan i enstaka fall förekomma och Smslaneguiden tar ej ansvar för detta. Låneavtal som skrivs med de kreditgivare som vi presenterar på sajten är ej vårt ansvar och det innebär att eventuella skador eller ekonomiska förluster är ert ansvar och således kan ej smslaneguiden.se dras in i externa tvister. Vi uppmanar aldrig någon att ta ett lån utan det ansvaret ligger på varje enskild individ.

Copyright
Informationen på smslaneguiden.se är upphovsrättsskyddad. Att använda vårt material utan ett skriftligt godkännande av oss medför lagbrott vilket kan innebära rättsliga åtgärder.