Euroloan

euroloan
 

 
Ett svenskt finansbolag som fokuserar på enkelhet och ansvarsfullhet. Du får inte en summa in på bankkontot, utan i stället får du kredit upp till 50,000 SEK som används vid behov.

Euroloan har sina rötter i Finland sedan 2007 och har ingår även idag i deras finska finanskoncern. De har sedan företagets start hanterat en halv miljon ärenden i lånsammanhang. Euroloan fokuserar på hållbara lån, en modern framtoning och ett ärligt förhållningssätt till sina kunder.

Utöver sina åtaganden som finansbolag är de också måna om miljön, där deras bidrag bland annat varit att reducera koldioxidutsläppen radikalt.

Euroloan

 
 

Recension av Euroloan

    Ett svenskt finansbolag som fokuserar på enkelhet och ansvarsfullhet. Du får inte en summa in på bankkontot, utan i stället får du kredit upp till 50,000 SEK som används vid behov. Euroloan har sina rötter i Finland sedan 2007 och har ingår även idag i deras finska finanskoncern.…

Euroloan (ELCF Sweden AB)

Kostnad - 8.8
Webbplats - 6
Öppettider - 6.5

7.1

Betyg av 10

Lån upp till 50.000 kr med en effektiv ränta på 33,34%.

Ditt betyg: 0.7 ( 1 röster)

Tjänster

Euroloan erbjuder inga lån där du får en fast summa utbetalt till ditt bankkonto, utan dessa erbjuder kredit utan säkerhet mellan 2,000 och 50,000 SEK som du vid behov kan begära uttag på. Att ansöka är helt gratis.

För att använda beviljad kredit använder man en personlig sida hos Euroloan som man får tillgång till efter signerat avtal.

Så funkar det

Du ansöker om kredit hos Euroloan här, där BankID/e-legitimation krävs för att komma vidare.

När du fyllt i ombedda personuppgifter och önskad kreditsumma kommer du få besked efter några korta minuter om deras utlåtande. Under din korta väntan genomförs en kreditprövning för att fastställa om din nuvarande finansiella situation tillåter det belopp du sökt kredit för. Skäl för att du skulle nekas kredit är bland annat:

• Du har en betalningsanmärkning
• Kalkylen för inkomster / utgifter visar ett underskott
• Det finns misskötta kreditlån i din historik

Beviljas du kredit kan det vara ett lägre belopp än du sökt för, beroende på egenskaperna i kreditprövningen. Du kommer att få tillgång till din användarsida på my.euroloan där du kontrollerar allt som är kopplat till din kredit. Pengar kan föras över därifrån till ditt bankkonto, du ser prislistan specifikt för din kredit, din återbetalningsplan, etc.

När du använt en del eller hela krediten kommer uttagsavgift och ränta att tillkomma och din återbetalningsplan sätts i kraft. Följer du återbetalningsplanen finns det goda chanser att höja din kreditgräns hos Euroloan.

Villkor

Kreditvillkoren för Euroloan hittar man på denna sida, medan vi valt att nämna ett par paragrafer värda att titta in på här.

Euroloans rätt att kräva förtida betalning
Medan Euroloan kan skjuta upp förfallodatum på månadsbetalningar och ackommodera dig ganska lång på den fronten kan de även begära att använd kredit återbetalas i sin helhet om man missköter sig med sina betalningar.

Effektiv ränta

Euroloans typiska effektiva årsränta ligger på 33,34 % men kan variera mellan 15,1 och 67,5 % beroende på individuella förutsättningar och tillämpade avgifter.

Kontakta Euroloan

ELCF Sweden AB
Box 20052
104 60 Stockholm
Telefon: 0771-200 160 (Vardagar 7.00-17.00)
Normal samtalstaxa
E-post: kundtjanst@euroloan.se