Klicklån

klicklan
 

 
Med KlickLån har du möjlighet att låna upp till 40,000 och få svar samma dag du ansöker. Signera dit låneavtal med e-signatur och betala av summan under loppet av 12 till 72 månader.

KlickLån är en förgrening av Thorn Svenska AB som varit verksamt i Sverige sedan 1969. Företaget arbetar med uthyrning och finansiering av olika elektronikprodukter, medan KlickLån vill erbjuda kontantlån under ansvarsfulla förhållanden.

På KlickLåns hemsida ser du tydligt att inget lån beviljas om det finns risk att låntagaren skulle kunna hamna i en ekonomiskt instabil situation.

Klicklån

 
 

Recension av KlickLån

    Med KlickLån har du möjlighet att låna upp till 40,000 och få svar samma dag du ansöker. Signera dit låneavtal med e-signatur och betala av summan under loppet av 12 till 72 månader. KlickLån är en förgrening av Thorn Svenska AB som varit verksamt i Sverige sedan 1969.…
Kostnad - 9
Webbplats - 6
Öppettider - 6.5

7.2

Betyg av 10

Lån upp till 40.000 kr med en effektiv ränta på 10%.

Ditt betyg: 3.65 ( 1 röster)

Tjänster

Du kan i intervaller om 1,000 låna från 5,000 till 40,000 SEK med KlickLån, där alla lån ges utan säkerhet. Löptiden för lånet sträcker sig från 12 till 72 månader med en ränta på 9,9 till 21,6 %. Räntan kalkyleras i samband med kreditprövningen som sker i samband med din ansökan. Om det finns några frågetecken från KlickLåns sida ringer de upp dig efter din ansökan för att räta ut dem innan de beslutar sig angående ditt lån.

KlickLån erbjuder dig även att signera ditt låneavtal med e-legitimation.

Hur funkar det?

Du ansöker lätt via ditt lån via onlineformuläret på KlickLåns hemsida, det enda du fyller i är summa du önskar låna, löptid på lånet, samt lite uppgifter om dig själv och ditt bankkonto. När du skickar in ansökan kommer en automatisk kreditprövning göras innan du når nästa steg.

Om KlickLån inte har några speciella frågor angående din ekonomi kommer du direkt se om det blivit godkänt eller avvisat, du får sedan se avtalet tillsammans med din avbetalningsplan och signera med e-legitimation. Görs detta innan kl. 11 kommer pengarna finnas på det bankkonto du uppgav i ansökan redan samma dag!

Har du inte fyllt 21 ännu eller har en eller flera betalningsanmärkningar blir din ansökan nekad.

Villkor för lån

Medan KlickLån har sina villkor utstakade här har vi samlat ett par viktiga punkter gällande ditt lån.

Rörlig ränta

Din räntesats kan komma att ändras under loppet av ditt lån, förutsatt att KlickLån med en månads varsel kan ge skäliga grunder till ändringen.

Betalning

Månatlig betalning ska vara KlickLån tillhanda den 27: e varje månad, du är dock välkommen att utan varsel betala lånet i helhet eller delvis.

Ångerrätt

Ditt lån hos KlickLån omfattas av distans- och hemförsäljningslagen vilket innebär att du kan avbeställa lånet inom 14 dagar från att avtalet utfärdades. Du blir då skyldig att återbetala lånet i sin helhet, samt relevanta avgifter och ränta.

Kontakta KlickLån

KlickLån
I samarbete med Thorn Svenska AB
Box 1315
171 25 Solna
Org nr. 556136-8480
Kundservice
Ring til Klicklån: 08-55905514
Mail Klicklån: info@klicklan.se